wejdź do sklepu

OPINIE ELTRONIC

 

WYŁĄCZNIE ZA NAPRAWĘ ELEKTRONIKI SAMOCHODOWEJ PROSIMY KLIKNĄĆ I SPRAWDZIĆ INNE OPINIE NA NASZ TEMAT ALLEGRO

Favore http://www.favore.pl/user/sterownik.html#opinions

 

NA RYNKU JESTEŚMY OD PONAD 9 LAT

 

 

 

  • OK

    • Pozytywny
    • pon 11 paź 2010 10:45:22 CEST
    • 1246737854
    • Pokaż
  • Sterownik jak nowy. Szybka naprawa, bardzo dobry kontakt. Fachowcy w każdym calu. Gorąco polecam.

    • Pozytywny
    • czw 07 paź 2010 23:11:26 CEST
    • 1247352119
    • Pokaż
  • Wszystko w 100 procentach zgodne z zapewnieniami. Temu Panu możecie spokojnie oddać swój zepsuty sterownik i mieć pewność że wróci jak nowy. POLECAM

    • Pozytywny
    • pią 24 wrz 2010 08:22:57 CEST
    • 1217583164
    • Pokaż
  • Profesjonalizm pod każdym względem!!! POLECAM w 100% jest to: PROFESJONALNA I RZETELNA Firma najlepsza na rynku.

    • Pozytywny
    • śro 08 wrz 2010 20:24:35 CEST
    • 1062862093
    • Pokaż
  • moduł działa, wszysko ok, dobry kontakt

    • Pozytywny
    • wto 24 sie 2010 13:29:09 CEST
    • 1178778401
    • Pokaż
  • Bardzo duzy pozytyw. Otrzymana czesc zgodna z opisem dotarla bardzo szybko. Oczywiscie gwarancja wraz z plomba gwarancyjna. Najwazniejsze ze zakupiony sprzet jest sprawny a czesc mam zamontowana w samochodzie od dobrych 2 miesiecy. POLECAM!!!

    • Pozytywny
    • czw 19 sie 2010 10:34:40 CEST
    • 1012614236
    • Pokaż
  • Doskonała obsługa, same pozytywy. Naprawa wykonana bardzo fachowo. POLECAM

    • Pozytywny
    • wto 17 sie 2010 15:45:21 CEST
    • 1008637907
    • Pokaż
  • Wszystko ok, naprawiony sterownik.

    • Pozytywny
    • wto 17 sie 2010 13:00:42 CEST
    • 1066036246
    • Pokaż
  • Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z pl anem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami „Kajko i Kokosz” Po prostu BARDZO POZYTYWNI E!!!

    • Pozytywny
    • pon 16 sie 2010 21:53:20 CEST
    • 1171883186
    • Pokaż
  • Wszystko w porządku sterownik naprawiony POLECAM !!!

    • Pozytywny
    • czw 12 sie 2010 23:42:39 CEST
    • 1174724348
    • Pokaż
  • Szybka przesyłka, dobry kontakt, towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. szczególnie polecam tego sprzedawce!!!Sterownik działa tak jak powinien. Pozdrawiam

    • Pozytywny
    • pią 06 sie 2010 09:40:08 CEST
    • 1144649545
    • Pokaż
  • Wszystko w jak najlepszym porządku, sterownik działa jak powinien.

  • TRANSAKCJA WZOROWA !!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Pozytywny
    • wto 03 sie 2010 19:35:11 CEST
    • 1104148500
    • Pokaż
  • Wszystko super i bardzo szybko, sterownik działa.POLECAM

  • OK

    • Pozytywny
    • wto 20 lip 2010 11:44:42 CEST
    • 1064679239
    • Pokaż
  • Super kontakt, ekspresowa diagnoza i naprawa!!!!! Zdecydowanie polecam allegrowicza!!!!!

  • Doskonały i Stały partner w interesach , same plusy , z przyjemnością się współp racuje. WIELKI POZYTYW!!!!! Szczerze i z pełną odpowiedzialnością polecam !!!

  • P O L E C A M !!!

    • Pozytywny
    • pon 21 cze 2010 12:41:20 CEST
    • 991301132
    • Pokaż
  • Zajefajny kontakt blyskawiczna wysylka i oczywiscie naprawiony komputerek:)ogromny pozytyw dla tego pana magika.Tranzakcje z takimi ludzmi to czysta przyjemnosc POLECAM

    • Pozytywny
    • czw 17 cze 2010 19:41:35 CEST
    • 1057056337
    • Pokaż
  • Naprawa sterownika do opla vectry naprawdę udana, autko śmiga bez świecących lampek, fachowa robota a na dodatek mały rabacik. POLECAM

  • Sterownik działa polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Pozytywny
    • pon 24 maj 2010 15:56:36 CEST
    • 991301132
    • Pokaż
  • Bardzo wielki pozytyw, sterownik okazał się sprawny i nie wymagał naprawy, a Allegrowicz zdiagnozował sprzęt za darmo, zapłaciłem jedynie za koszty przesyłki. Bardzo uczciwy i rzetelny Kontrahent, w dodatku dobry specjalista. POLECAM!!

    • Pozytywny
    • śro 12 maj 2010 20:46:41 CEST
    • 1018781573
    • Pokaż
  • Nic dodać, nic ująć – 100% profesjonalizmu i ponadludzkiego podejścia do kupująceg. Oby takich więcej na Allegro. Na prawdę Polecam!!!

    • Pozytywny
    • wto 04 maj 2010 12:35:51 CEST
    • 992466945
    • Pokaż
  • Wszystko ok

    • Pozytywny
    • pon 03 maj 2010 19:47:40 CEST
    • 948070316
    • Pokaż

Starsze niż 6 miesięcy
Od kogo
TypDataNumerZwrotny
michal2626 (47)  ( Kupujący ) Pozytywny pon 04 mar 2013 23:27:04 CET2927373328 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
filipo79 (746)  ( Kupujący ) Pozytywny nie 03 mar 2013 10:37:25 CET2930079067 Pokaż
Rewelacyjny Towar w Atrakcyjnej Cenie!!! Dodatkowy Plus za Błyskawiczną Przesyłkę!! GORĄCO POLECAM!!!
wiwi28 (150)  ( Kupujący ) Pozytywny pon 25 lut 2013 19:17:38 CET2966612794 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko. Polecam !!!
mju_2007 (174)  ( Kupujący ) Pozytywny nie 24 lut 2013 16:04:35 CET2891727438 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
alex816 (259)  ( Kupujący ) Pozytywny wto 19 lut 2013 09:33:02 CET2845681533 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
joystic95 (46)  ( Kupujący ) Pozytywny sob 16 lut 2013 20:30:22 CET3001126489 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
joystic95 (46)  ( Kupujący ) Pozytywny sob 16 lut 2013 20:30:08 CET2999226443 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
jtral (68)  ( Kupujący ) Pozytywny pon 11 lut 2013 15:53:49 CET2966612794 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
tlenone (366)  ( Kupujący ) Pozytywny czw 07 lut 2013 17:44:54 CET2920365345 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
gchigolomia (156)  ( Kupujący ) Pozytywny śro 06 lut 2013 19:47:44 CET2920596328 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
pierdasia (68)  ( Kupujący ) Pozytywny śro 06 lut 2013 14:50:46 CET2966612794 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
piotrkot14 (300)  ( Kupujący ) Pozytywny pią 01 lut 2013 20:18:34 CET2891727438 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
przemekjulka (1089)   ( Kupujący ) Pozytywny pią 01 lut 2013 10:26:32 CET2966612794 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Michu126p (87)  ( Kupujący ) Pozytywny śro 30 sty 2013 07:29:34 CET2966612794 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
rafalp11 (56)  ( Kupujący ) Pozytywny wto 29 sty 2013 22:19:31 CET2966612794 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
ASAS_2007 (546)  ( Kupujący ) Pozytywny sob 26 sty 2013 13:23:35 CET2927373328 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
michalkleber (184)  ( Kupujący ) Pozytywny pią 25 sty 2013 18:56:17 CET2966612794 Pokaż
Wszystko w jak najlepszym porządku! Szybko dostarczona przesyłka. Wzorowa transakcja! Polecam ! ! !
tlenone (366)  ( Kupujący ) Pozytywny śro 23 sty 2013 15:49:57 CET2930083306 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
__PIOTR__P (142)   ( Kupujący ) Pozytywny śro 23 sty 2013 13:58:44 CET2891727438 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
klamiec2 (265)  ( Kupujący ) Pozytywny wto 22 sty 2013 13:45:18 CET2922767741 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
m1a9t9i2 (20)  ( Kupujący ) Pozytywny pon 21 sty 2013 14:47:20 CET2891727438 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Wacha5 (961)  ( Kupujący ) Pozytywny sob 19 sty 2013 14:19:11 CET2918123590 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
barpiomer (55)  ( Kupujący ) Pozytywny pią 18 sty 2013 19:15:56 CET2847965805 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
szczurek131 (177)  ( Kupujący ) Pozytywny pon 14 sty 2013 11:19:00 CET2845681533 Pokaż
Super szybko i w pełni profesjonalnie. Tranzystor działa jak trzeba – dmuchawa znowu żyje 😉 POLECAM !
danielitoabc (282)  ( Kupujący ) Pozytywny nie 13 sty 2013 11:38:40 CET2891727438 Pokaż
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

OPINIE ELTRONIC RUMIA

 

eltronic na allegro
gwarancja

W formie pisemnej oraz plomby na naprawionym module.
Gwarancja obejmuje okres od 12 do 24 miesięcy.